Aktive ingredienser

En af vores primære ingredienser er det patenterede, plantebaserede, bioaktive 2QR-complex (udtales "to cure"). Vi mener, du bedre beskytter dig mod ubehag ved at genskabe den naturlige balance i vagina frem for blot at behandle symptomerne. Denne metode er effektiv og giver direkte lindring.

Hvad er 2QR-complex?

2QR-complex har en unik evne til at neutralisere skadelige mikrober som gærsvampe og skadelige bakterier. Der er ingen kendte interaktioner i forbindelse med samtidig brug af andre produkter.

2QR-complex er udvundet af bladsaften fra Aloe barbadensis og er dermed et naturligt produkt. Vi får vores aloe-gelé forskellige steder fra, Curacao, USA, Sydafrika osv. Afhængigt af hvor saften kommer fra, mængden af sol, regn og høsttidspunkt kan farven variere fra transparent over lys ravfarvet til mørk ravfarvet. Den kan også lugte forskelligt, alt efter hvor aloe-planten er høstet.

Multi-Gyn produkternes sikkerhed og effektivitet er garanteret uanset geléens farve og lugt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om farven.

sadan virket det.