Aktive ingredienser

En af vores primære ingredienser er det patenterede, plantebaserede, bioaktive 2QR-complex (udtales "to cure"). Vi mener, du bedre beskytter dig mod ubehag ved at genskabe den naturlige balance i vagina frem for blot at behandle symptomerne. Denne metode er effektiv, giver direkte lindring, forebygger, at ubehaget vender tilbage, og har ingen kendte bivirkninger.

2QR video.

Hvad er 2QR-complex?

2QR-complex har en unik evne til at neutralisere skadelige mikrober som gærsvampe og skadelige bakterier. Det kan bruges parallelt med andre lægemidler..

2QR-complex er udvundet af bladsaften fra Aloe barbadensis og er dermed et naturligt produkt. Vi får vores aloe-gelé forskellige steder fra, Curacao, USA, Sydafrika osv. Afhængigt af hvor saften kommer fra, mængden af sol, regn og høsttidspunkt kan farven variere fra transparent over lys ravfarvet til mørk ravfarvet. Den kan også lugte forskelligt, alt efter hvor aloe-planten er høstet.

Multy-Gyn produkternes sikkerhed og effektivitet er garanteret uanset geléens farve og lugt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om farven.

Antibiotika/svampemidler

Antibiotika og svampemidler ordineres normalt til behandling af vaginalt ubehag og infektioner. De kan være effektive, fordi de fjerner infektionerne - men de kan samtidig have en stærk indvirkning på resten af kroppen.

Metronidazol er et antibiotikum, der ofte udskrives til behandling af bakteriel vaginose. Mens man tager Metronidazol, kan man få ubehagelige bivirkninger som hurtig hjerterytme, varme eller rødme under huden, en prikkende fornemmelse, kvalme og opkastning.

Multi-Gyn produkterne virker ved at afbalancere den naturlige, vaginale flora; de påvirker ikke resten af kroppen og har ingen kendte bivirk-ninger. Få mere at vide om, hvordan Multi-Gyn produkterne virker - og hvilken virkning, de har på din krop!

sadan virket det.

Ikke sikker på, hvilket produkt du bør bruge? Prøv vores produktvælger og find det rette produkt for dig!