Hvorfor bruge Multi-Gyn

Multi-Gyn er en komplet serie håndkøbsprodukter til intimpleje. Vores produkter giver lindring for intimt ubehag som lugt, kløe, en brændende fornemmelse eller udflåd og sikrer optimal intimhygiejne.

Multi-Gyn er en komplet serie håndkøbsprodukter til intimpleje.

Vores produkter giver lindring for intimt ubehag som lugt, kløe, en brændende fornemmelse eller udflåd og sikrer optimal intimhygiejne.

Mærket blev grundlagt i 1996 af blandt andre den medicinske biolog Annelize Goedbloed. Hun ønskede at give kvinder et alternativ til den standardbehandling af vaginale gener, som kan give stærke bivirkninger og betyde, at problemerne vender tilbage.

Hos Multi-Gyn forstår vi kvinders behov, når det gælder intimt ubehag og hvordan det kan påvirke deres liv. Derfor leverer vi produkter, som på en naturlig måde direkte kan lindre intime gener. Alle er baseret på det unikke 2Qr-complex (udtales "to cure"), som genskaber og normaliserer den naturlige flora i vagina.


aktive ingredieser.  

Sådan virker de

Multi-Gyn produkterne genskaber og beskytter den naturlige balance i vagina. Hvis den vaginale flora er i balance, er vagina naturligt beskyttet mod bakterier og gærsvampe, som kan forårsage ubehag. Forstyrres balancen, kan der opstå gener som kløe, udflåd, lugt og tørhed.

Vores produkter virker ved at optimere den naturlige flora samt befordre gavnlig bakterievækst og derved hjælpe med at beskytte dig mod ubehag og infektioner.


sadan virker det.

Vores produkter

Multi-Gyn er en komplet serie håndkøbsprodukter til intimpleje. Vi tilbyder produkter til behandling af vaginalt ubehag som kløe, tørhed, udflåd eller lugt samt af bakteriel vaginose og candida.