Sådan virker det

Multi-Gyn produkterne behandler og forebygger vaginalt ubehag ved at genskabe den naturlige balance i den vaginale flora. En ubalance her er en af de mest almindelige årsager til ubehag som kløe, udflåd, tørhed og lugt. Ved at genskabe balancen giver Multi-Gyn produkterne dig ikke kun direkte lindring, de hjælper også med at forebygge, at der opstår nye problemer i fremtiden.

Virkning og bivirkning

Vores produkter består primært af naturlige ingredienser. En af de centrale er 2QR-complex (udtales "to cure"), som er en naturlig, plante-baseret ingrediens. 2QR-complex neutraliserer skadelige bakterier og gærsvampe ved at forebygge, at de kan hæfte sig til vævet. Således understøttes den naturlige helingsproces og balancen i den vaginale flora. 2QR-complex har ingen kendte bivirkninger.

Behandling og forebyggelse

Når du bruger Multi-Gyn produkterne i din intime områder, vil de have en direkte lindrende effekt på ubehag som kløe eller irritation. Hvis du har en infektion som bakteriel vaginose eller skedesvamp (vaginal svampeinfektion), vil produkterne give direkte lindring på ubehaget samtidig med at behandle selve infektionen.

Produkterne kan også bruges til at forebygge ubehag og infektion. I tvivl om, hvilket produkt du skal bruge?
Prøv vores produktvælger.