Produktbeskrivelse


Multi-Gyn ActiGel er til kvinder, der oplever symptomer relateret til bakteriel vaginose (BV). Multi-Gyn ActiGel er yderst effektiv til behandling af BV og dets gener som tyndt gråligt udflåd, en fiskeagtig lugt, kløe, irritationer, følsomhed, rødme og ømhed. Produktet har en direkte beroligende virkning og indeholder det naturlige, patenterede 2QR-kompleks, som blokerer for skadelige bakterier og optimerer floraen i vagina. Multi-Gyn ActiGel har ingen duft og er fri for hormoner og ingredienser af animalsk oprindelse.Kundespørgsmål


Hvor tit skal jeg bruge Multi-Gyn ActiGel?
Til behandling af vaginalt ubehag tilråder vi brug af Multi-Gyn ActiGel 2 gange dagligt 5 dage i træk.

Hvornår vil jeg mærke virkningen?
Du kan føle en øjeblikkelig virkning, især på symptomer som irritation og kløe. Men der er individuelle forskelle. Derfor tilråder vi, at du bruger Multi-Gyn ActiGel i mindst 5 dage for at færdigbehandle symptomerne.

Mit ubehag er væk, skal jeg fortsætte med at bruge Multi-Gyn ActiGel?
Nej, du behøver ikke fortsætte med at bruge Multi-Gyn ActiGel. Men hvis du ønsker det, kan du fortsat bruge Multi-Gyn ActiGel nogle gange om ugen.

Påvirker Multi-Gyn ActiGel brug af antibiotika?
Nej, Multi-Gyn ActiGel påvirker ikke antibiotika på nogen negativ måde. Faktisk råder vi til at bruge Multi-Gyn ActiGel sammen med eller efter en hvilken som helst behandling med antibiotika, da antibiotika i visse tilfælde kan forstyrre den vaginale balance. Multi-Gyn ActiGel vil hjælpe med at genskabe den sunde balance i vagina efter brug af antibiotika.

Skal jeg bruge hele tuben?
Multi-Gyn ActiGel giver dig omgående lindring for dit ubehag. Du behøver kun den mængde, der kan ligge på en fingerspids (2 cm3) for at få effekt. Men du kan bruge så meget, som du ønsker.

Hvis du har yderligere problemer eller spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.