Produktbeskrivelse


Multi-Gyn ActiGel giver omgående lindring for kløe, irritationer, sensitivitet, rødme og ømhed, som hænger sammen med bakterielle problemer. Den behandler og forebygger bakteriel vaginose (BV) og relaterede problemer som uønsket udflåd og lugt.


Hent indlægsseddel

Kundespørgsmål


Hvor tit skal jeg bruge Multi-Gyn ActiGel?
Til behandling af vaginalt ubehag tilråder vi brug af Multi-Gyn ActiGel 2 gange dagligt 5 dage i træk.

Hvornår vil jeg mærke virkningen?
Du kan føle en øjeblikkelig virkning, især på symptomer som irritation og kløe. Men der er individuelle forskelle. Derfor tilråder vi, at du bruger Multi-Gyn ActiGel i mindst 5 dage for at færdigbehandle symptomerne.

Har Multi-Gyn ActiGel nogle bivirkninger?
Nej, der er ingen kendte bivirkninger.

Mit ubehag er væk, skal jeg fortsætte med at bruge Multi-Gyn ActiGel?
Nej, du behøver ikke fortsætte med at bruge Multi-Gyn ActiGel. Men hvis du ønsker det, kan du fortsat bruge Multi-Gyn ActiGel nogle gange om ugen.

Påvirker Multi-Gyn ActiGel brug af antibiotika?
Nej, Multi-Gyn ActiGel påvirker ikke antibiotika på nogen negativ måde. Faktisk råder vi til at bruge Multi-Gyn ActiGel sammen med eller efter en hvilken som helst behandling med antibiotika - fordi antibiotika meget effektivt dræber bakterier og derfor forstyrrer den vaginale balance. Multi-Gyn ActiGel vil hjælpe med at genskabe den sunde balance i vagina efter brug af antibiotika.

Skal jeg bruge hele tuben?
Multi-Gyn ActiGel giver dig omgående lindring for dit ubehag. Du behøver kun den mængde, der kan ligge på en fingerspids (2 cm3) for at få effekt. Men du kan bruge så meget, som du ønsker.

Hvis du har yderligere problemer eller spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.